HR Manager (32-40 uur – standplaats Rotterdam Europoort)

Wie ben jij?
Je bent enthousiast, verbindend en positief ingesteld en hebt oog voor mens en organisatie. Je werkt oplossings- en resultaatgericht en weet draagvlak te creëren voor HR projecten in de organisatie. Je hebt een goed inlevingsvermogen, een pro actieve houding en staat stevig in je schoenen. Met jouw HR kennis en sterke adviesvaardigheden weet jij het maximale uit teams te halen en medewerkers te laten groeien!

Daarnaast vragen we:
• minimaal HBO werk- en denkniveau;
• actuele kennis van HR ontwikkelingen en wet- en regelgeving;
• relevante werkervaring in een soortgelijke functie of je bent toe aan de volgende stap;
• goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, Duits is een pré;
• beschikbaarheid tussen 32 en 40 uur per week.

Wat ga je doen?
Als HR Manager bij Zeevenhooven Support ben je van A-Z verantwoordelijk voor HR en neem je plaats in het MT. Met jouw visie en oog voor innovatie en ontwikkeling til jij de mensen, de cultuur en organisatie naar het volgende niveau. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

• het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van het HR beleid;
• het optimaliseren van HR Processen;
• het zorgdragen voor een optimaal personeelsbestand o.a. door actieve recruitment van nieuwe collega’s;
• het initiëren van en uitvoering geven aan HR projecten;
• het zorgdragen voor juridische HR aspecten en correcte vastlegging;
• het leidinggeven aan een HR medewerker.

Je werkt nauw samen met de Business Unit Managers van de werkmaatschappijen en bent aanspreekpunt voor alle medewerkers. Je rapporteert rechtsreeks aan de Directeur.

Wie zijn wij?
Zeevenhooven Support ondersteunt diverse werkmaatschappijen op gebied van Finance en Human Resources. De betreffende werkmaatschappijen zijn actief in een nichemarkt en specialist in hun vakgebied. Inmiddels werken ze met ongeveer 80 mensen iedere dag aan hun doel: optimale service verlenen aan hun klanten. Dat vraagt om een HR Manager die het voortouw neemt in het verder professionaliseren van HR binnen de organisatie. Dat doe je door tactisch, strategisch en operationeel bezig te zijn. Je bent werkzaam voor de werkmaatschappijen Hoist International, Zeevenhooven Air en Airconet.

Hoist International is fullservice hef- en hijsmiddelen specialist en onderscheid zich door het totale pakket van verhuur, service en verkoop. Service en betrouwbaarheid staan daarbij centraal.
Hoist International verhuurt en verkoopt een groot assortiment hef- en hijsmiddelen, waarbij tevens het gehele onderhoud voor de klant uit handen genomen kan worden.

Zeevenhooven Air is dé marktleider in verhuur van ademluchtapparatuur, persluchtconditioneringsapparatuur, gereedschappen en mobiele compressoren. Naast een moderne huurvloot heeft Zeevenhooven Air een eigen werkplaats en een mobiele servicedienst.

Airconet BV levert en onderhoudt al ruim 25 jaar een breed programma van koelmachines, elektrisch- en dieselaangedreven compressoren en persluchtgerelateerde materialen. Airconet is gespecialiseerd in koeltechniek en persluchttechniek.

Naast de vestiging in Rotterdam Europoort hebben wij in Nederland locaties in Rozenburg, Beverwijk, Groningen, Sittard en Valkenswaard. In Duitsland zijn wij gevestigd in Bochum en Hamburg.

Wat bieden wij?
Met jouw werk maak je impact. Je draagt bij aan de groei van de organisatie en de medewerkers. De organisatie staat voor kwaliteit en de cultuur is informeel en open te noemen. Het betreft een zelfstandige rol waar eigen initiatief en kennis gewaardeerd wordt.

We bieden je een uitstekend basissalaris tussen de € 4.500,- en € 6.000,- bruto per maand afhankelijk van je ervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je krijgt volop de ruimte om je (verder) te ontwikkelen.

Reageren?
Ben jij de HR Manager waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan je Curriculum Vitae én een korte schriftelijke motivatie naar het mailadres: gaby.westerbaan@zeevenhooven.nl ter attentie van Gaby Westerbaan (HR Manager).