Spuiter (Full time standplaats Rozenburg)

Ben jij een enthousiaste Spuiter die netjes werkt en gaat voor een mooi resultaat? Dan spreekt onze vacature voor Spuiter je vast aan!

Wie ben jij?
Je zoekt een afwisselende functie waarbij je jouw ervaring als Spuiter en interesse in techniek in de praktijk kunt brengen. Je werkt graag met je handen, werkt zorgvuldig en staat voor kwaliteit. Je beschikt over:

• enige werkervaring in een soortgelijke functie en/of branche;
• technische kennis en affiniteit;
• daarnaast ben je leergierig en in staat zelfstandig te werken.

Wat ga je doen?
Als Spuiter ben je verantwoordelijk voor het voorbewerken en spuiten van onderdelen, gereedschappen en/of (delen) van machines en apparatuur.

Je werkzaamheden bestaan verder uit:
• demonteren van onderdelen of delen van machines en apparatuur voor een correcte voorbewerking;
• schoon en vetvrij maken van onderdelen;
• herstellen van schade en spuitklaar maken;
• opmaken van verfkleuren;
• spuiten van onderdelen in de (grond)lak;
• her-monteren van herstelde of gespoten onderdelen of delen van machines en apparatuur.

Wie zijn wij?
Middenin de Europoort vind je onze verhuur bedrijven Hoist International BV en Zeevenhooven Air BV die, ieder met een eigen specialiteit, opereren binnen de (petro)chemie, industrie, energiecentrales en scheepvaart en transport.

Zeevenhooven Air is dé marktleider in verhuur van ademluchtapparatuur, persluchtconditionerings-
apparatuur, gereedschappen en mobiele compressoren. Naast een moderne huurvloot heeft Zeevenhooven Air een eigen werkplaats en een mobiele servicedienst.

Hoist International is fullservice hef- en hijsmiddelen specialist en onderscheid zich door het totale pakket van verhuur, onderhoud en verkoop. Service en betrouwbaarheid staan daarbij centraal.
Hoist International verhuurt en verkoopt een groot assortiment hef- en hijsmiddelen, waarbij tevens het gehele onderhoud voor de klant uit handen genomen kan worden.

Naast de vestiging in Rotterdam Europoort, werkplaats in Rozenburg, hebben wij locaties in Beverwijk, Pernis, Groningen en Sittard. In Duitsland zijn we gevestigd in Bochum en Hamburg.

Wat bieden wij?
Een full time positie als Spuiter binnen een innovatieve organisatie waar eigen initiatief en ontwikkeling gewaardeerd wordt. We bieden je een uitstekend basissalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals tenminste 27 vakantiedagen, een collectieve ziektekostenregeling én een studiekostenregeling. Je krijgt volop de ruimte om je (verder) te ontwikkelen.

Reageren?
Spreekt de vacature van Spuiter je aan? Mail dan je motivatie en CV naar Manon Amoureus (HR Manager) via manon.amoureus@zeevenhooven.nl .